Prezident prisľúbil pomoc pri budovaní priemyselného parku v Medzilaborciach

05.06.2009 Medzilaborce

Medzilaborce/Bratislava 4. júna (TASR) - Prezident SR Ivan Gašparovič dnes počas diskusie s primátorom Medzilaboriec Ladislavom Demkom prisľúbil pomoc pri budovaní nového priemyselného parku. Ten by mal prispieť k tvorbe ...
Počas svojho pracovného výjazdu na východnom Slovensku zdôraznil, že na tento región, ťažko skúšaný hospodárskou krízou, nezabudne a bude podporovať rozvoj zamestnanosti a výstavbu nevyhnutnej infraštruktúry, ktorá obyvateľov okresu Medzilaborce trápi najviac. Pripomenul, že v období hospodárskej krízy jediným riešením je solidarita. Ocenil, že vláda sa aj napriek recesii snaží o udržanie sociálnych programov. \"Nesiahneme na sociálne programy, nesiahneme na rodiny, nesiahneme na podporu mládeže a nesiahneme ani na podporu dôchodcov, \" uistila hlava štátu.

Taktiež vyzval občanov, aby v sobotu 6. júna prišli k voľbám do Európskeho parlamentu. Podobná tematika odznela aj na stretnutí najvyššieho ústavného činiteľa štátu s predstaviteľmi mesta Snina a starostami, ktorí pôsobia v tomto regióne. Prezident na záver svojho dnešného pracovného výjazdu v Prešovskom kraji navštívil súkromnú základnú umeleckú školu v Snine.

Informáciu uverejnilo tlačové oddelenie na oficiálnej stránke prezidenta SR.
 

Vyberte región